+1647-746-7307


INTERCULTURAL MISSIONS CENTER

IMC

Click here to add a short description


DONATE NOW

Experience the dynamics of living & ministering in a different cultural setting!

Join the Mission Story in Ecuador

Learn More

SUMMER SCHOOL

(VEZ & IMC Event)

7 weken werken en leren in de Quichua cultuur

Data: 8 Juli 2018 t/m 26 augustus

Leeftijd: 18-25 jaar

Prijs: 600 euro

Schrijf je in...

Stage Lopen

Een uitdagende stageplek onder de Quichua bevolking in Ecuador! Draai mee in verschillende bedieningen op het zendingsveld.Learn More

Discipleship

De IMC-Discipleship Program duurt 3 maanden: een onvergetelijke tijd waarin studie wordt gecombineerd met de dynamiek van het leven en dienen in een compleet andere cultuur.

Learn More

Minor

Ontvang je credit-uren en beleef tegelijkertijd de tijd van je leven door te dienen onder de allerarmsten. De leerkrachten en mentoren hebben allemaal jarenlange ervaring op het zendingsveld.   

Learn More

Contact

Wil je meer weten over de IMC Programma's, laat gerust je bericht achter!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank je wel! We hebben je bericht goed ontvangen, en spoedig zul je van ons horen.

Wil je ook de uitdaging aangaan, net zoals deze mensen deden in 2017-2018:


Het VEZ Bouwteam bezocht SEMILA gedurende 3 weken voor verschillende renovatie projecten aan het gebouw, daarnaast hebben ze het huis van een weduwe-vrouw opgeknapt. (2018)

Zwolle, Nederland

Karla Leonor kwam als vrijwilligster/student gedurende 3 maanden.  Ze was een grote zegen voor velen. Ze deed vooral veel werk onder de kinderen en jeugd.   (2017)

Kitchener, Canada

Elaine en haar team kwamen een weekje langs om te preken, les te geven, kinderdiensten organiseren, en daarnaast brachten ze heel veel zondagsschool materiaal mee voor onze eigen gemeente, maar ook voor een Staats school. (2017)

Fort Mill, South Carolina

Jaap van de Poll maakt deel uit van het bestuur van SEMILA. Daarnaast nemen ze deel aan de diploma-uitreiking, het verzorgen van preken in de lokale en Quichua gemeentes. Betsy van de Poll gaf een mooie seminar voor de vrouwen in het bergdorpje Pachancho. (2017)

Zwolle, Nederland