+1647-746-7307


Over ons

Click here to add a short description


DONATE NOW

De Familie Duque

Wij zijn een internationale en interculturele familie, en werken onder de Quichua-bevolking in Ecuador. Het is ons verlangen om God te dienen met onze handen en voeten, en met onze woorden. Wij zijn Nestor & Donata Duque en zijn gezegend met Jedidia (9jr) en Joshua (6jr). Als zendelingen zijn wij uitgezonden door de Vrije Evangelisatie Zwolle; we zijn tevens aangesloten bij Stichting Zending & Gemeente; en wij werken met de zendingsorganisatie World Missions Church of God (hoofdkantoor is gevestigd in Cleveland, TN, USA). 


Nestor Duque heeft de Ecuadoraanse en Canadese nationaliteit. Hij heeft zijn Master's of Divinity degree behaald op PTS "Pentecostal Theological Seminary" in Cleveland, TN. Hij heeft tevens een Bachelor in Industrial Engineering. Hij kwam tot bekering in Toronto, en gaf een jaar later zijn baan op om vervolgens te dienen als Assistent van de Directeur voor Latijns-Amerikaanse Bedieningen. In 2003 werd hij voorganger van de Ebenezer Gemeente in Kitchener (Canada). Na twee jaar volgde hij zijn roeping om terug te gaan naar Ecuador als zendeling.  


Donata Voerman is geboren en getogen in Zwolle. Als kind wist zij zich al geroepen tot de zending. In 1996 vertrok zij voor 3 jaar naar Bolivia om te werken op het Kindertehuis van Piet & Marijke Punt. Daarna combineerde zij het werken in de ghetto's van Atlanta met het studeren van een Master's studie in Christian Formation & Discipleship, ook op de Pentecostal Theological Seminary. Na het behalen van deze studie vertrok zij als zendelinge naar Ecuador en gaf 5 jaar les op een vooraanstaande bijbelschool (SEMISUD, South American Seminary) in Quito. 


In 2008 stapten zij in het huwelijksbootje en een jaar later kwam Jedidia (betekenis:geliefde van God) ter wereld. Als familie namen zij de uitdaging aan om een bijbelschool in Quichua gebied te heropenen. SEMILA (Latijns Amerikaans Intercultureel Seminarie) werd door hen geopend in 2009. Joshua (betekenis: Jehova redt) kwam ter wereld in April 2010. 

Lees meer over de verschillende bedieningen 

Klik hier